Wat kun je doen op het vliegveld?

Op het vliegveld ben je om het vliegtuig te halen. In verband met veiligheidsregels en het laden van het vliegtuig is er een gat tussen in checken en feitelijk opstijgen. Deze tijd moet je zien te overbruggen alvorens je op het vliegtuig kunt stappen op weg naar je resort of die zakelijke bespreking. wij helpen u bij het probleem wat u kunt doen op het vliegveld.

Wat ga je doen op het vliegveld?

Op het vliegveld kun je na de douane niet meer van het afgesloten terrein af. Dit betekend dat je beperkt bent in bewegingsruimte en mogelijkheden van activiteiten. Het is dus zaak om creatief te worden op het vliegveld om de tijd te doden. Wij hebben een aantal do’s en dont’s verzameld om deze tijd zo snel mogelijk voorbij te laten zijn.

Ga shoppen, hiermee is je geest afgeleid en hou je jezelf lekker bezig. Zo gehete tax free shoppen bied veel mogelijkheden om te shoppen voor: Souvenirs, alcohol, lectuur en parfum. Deze artikelen zijn handig voor op vakantie en/of voor thuis, gebruik maken van tax free shoppen is dus een mes wat aan 2 kanten snijdt.

Bewegen, zo lang het kan strek lekker de benen. Het strekken van de benen zeker voor een lange vlucht is geen overbodige luxe. Tijdens vliegen zal de beweging van de benen bijna nihil zijn, alle beweging die je daarvoor kunt pakken is mooi meegenomen.

Ga slapen, Reizen is erg vermoeiend door het wisselen van omgeving en tijd verschil. Slapen op een vliegveld geeft je extra energie en de tijd is sneller voorbij. Vliegvelden zijn niet veilig voor zakkenrollers of andere dieven, zorg er daarom ook voor dat je jouw bezittingen nooit onbewaakt achter laat. Ben je met twee reizigers kun je de wachttijd bijvoorbeeld delen, zodat je beide even uitgerust/vermoeid op vakantie / bespreking aan komt. Slapen op het vliegveld kan tot gevolg hebben dat je tijdens de vlucht niet meer kunt slapen, Weeg de voordelen tegen de mogelijke nadelen af tegen elkaar.

Slapen op vliegveld

 

Ontspannen, op vakantie gaan is vaak een stressvolle aangelegenheid. Om de stress voor een vakantie/vergadering te verminderen kunt u zich op sommige luchthavens laten masseren. Een massage op de luchthaven is ontspannend en verkort te wachttijd omdat u een heerlijke massage krijgt.

massage vliegveld

 

Met deze tips voor “doen op het vliegveld” bent u na de douane niet overgeleverd aan uren van verveling. Hierdoor gaat u ontspanner en vrolijker op vakantie, waardoor de vakantie als het ware al op het vliegveld begint!