Schiphol lang parkeren

Schiphol lang parkerenWilt u op Schiphol lang parkeren? Dat is een goede keuze en veel comfortabeler dan het openbaar vervoer en de taxi. Parkeren op het terrein van luchthaven Schiphol kan echter flink in de papieren lopen. Afgelopen jaar berichtte het televisie programma Radar bijvoorbeeld dat parkeren op Schiphol zelfs twee maal zo duur is als op Duitse luchthavens.

Met die informatie in het achterhoofd bent u natuurlijk op zoek naar goedkopere alternatieven. 247 Parkeren Schiphol biedt uitkomst. 247 Parkeren vergelijkt namelijk de vele aanbieders van parkeergelegenheid rondom Schiphol. Daardoor profiteert u altijd van de laagste prijzen. Voor zowel kortstondig als langdurig parkeren rondom Schiphol.

Lang parkeren bij één van de aanbieders op onze site is bovendien erg veilig. Alle aanbieders zijn van te voren uitvoerig gescreend voordat deze aan onze website zijn toegevoegd. Dus gaat u op vakantie en wilt u rondom Schiphol lang parkeren voor een scherpe prijs? Klik dan op onderstaande button. Vaak geldt wel: hoe eerder u boekt, hoe goedkoper het parkeren is.

Vergelijk de prijzen

 

Vind de goedkoopste!

 

Hoog parkeertarief Schiphol

Parkeertarief SchipholOp Schiphol lang parkeren raden wij dus ten zeerste af. Maar hoe hoog is het parkeertarief op Schiphol dan? De website vliegveldinfo.nl zocht dit voor u uit. Gemiddeld bedragen de kosten voor parkeren op Schiphol zo’n 80 euro per week volgens het AD. Hierbij is uitgegaan van de laagste mogelijke tarieven.

Inderdaad, schrikbarend hoog. Zelfs twee keer zo hoog als een gemiddeld Duits vliegveld. Vergeleken met het vliegveld Munster Osnabrück is het zelfs 3x zo hoog. Daar betaal je namelijk slechts 27 euro per week. In Europa is alleen het vliegveld van Brussel duurder. Daar betaal je namelijk bijna 90 euro voor een weekje parkeren.

Bekijk alle aanbieders

 

Reserveer uw parkeerplaats

Onze Amsterdamse luchthaven Schiphol hanteert dus een zeer hoog parkeertarief. Momenteel is het parkeerbeleid nog een grote melkkoe voor de luchthaven. Met alle nieuwe aanbieders van parkeerplek rondom Schiphol zou dit echter wel eens snel afgelopen kunnen zijn. Wij proberen u als reiziger het gemak te bieden van een totaal overzicht. Waarbij alle aanbieders van parkeerplaatsen met elkaar vergeleken kunnen worden.

 

 

 

Bezoekers vonden ons via:

Vergelijk nu de parkeerkosten Schiphol Goedkoop parkeren bij Schiphol Parkeerplaatsen Schiphol Wat kost parkeren op Schiphol Parkeren bij Schiphol vergelijken Auto parkeren op Schiphol Parkeerplaatsen Schiphol