Pokemon GO Schiphol plaza

Heb jij Al de Gym bezocht van Schiphol plaza? De nieuwste rage van de zomer van 2016 is pokemon go. Iedereen met een hartslag ken de nu al immens  populaire game pokemon go.

Wat is pokemon go?

Pokemon is begonnen in Japan in 1992. Deze game is in Japan een instant succes. Tussen de jaren 1995 en 1999 is de game over komen waaien naar europa. De game heeft verschillende updates en verschillende spelconsult gezien. Op elk spelconsult was pokemon een succes! De laatste ontwikkeling in het pokemon spectrum is Pokemon Go.
Deze game is zeer vernieuwend, niet de karakters zijn nieuw maar al het andere is splinter nieuw. De game wordt gespeeld met een mobiele telefoon waardoor de aanschaf van een gameconsult komt te vervallen. De game wordt tevens bewegend gespeeld, Pokemon Go lokt de mensen de straat op om nieuwe pokemon te gaan vangen.

Schiphol Plaza

Schiphol Plaza

Ook Schiphol is opgenomen in de nieuwe pokemon go game. Zo vindt u op schiphol plaza een zo gehete Gym binnen de game. Binnen kort op vakantie? vang uw Pokemon op Schiphol en gebruik deze op of na uw vakantie in uw eigen buurt!