Parkeerkosten Schiphol

Parkeerkosten SchipholDe parkeerkosten op Schiphol zijn schrikbarend hoog. Wellicht dat u er inmiddels al aan gewend bent, maar de tarieven die Schiphol hanteert zijn wel degelijk buitenproportioneel. Dat wordt vooral duidelijk als we de parkeerkosten op Schiphol vergelijken met die van andere luchthavens.

Voor een gemiddelde week parkeren betaalt u namelijk net iets meer dan €80,- aan parkeerkosten Schiphol. Zet daar de gemiddelde prijs van een week parkeren op een willekeurig Duits vliegveld (€40,-) tegenover en u ziet hoe duur Schiphol daadwerkelijk is. Sterker nog, in heel Europa is alleen Brussels Airport duurder dan Schiphol!

Die tarieven zijn niet onopgemerkt gebleven en inmiddels zijn er om Schiphol tal van aanbieders van parkeergelegenheid. Het concept is simpel. U parkeert uw auto bij zo’n parkeergelegenheid en u wordt met een shuttlebus naar uw gate gereden. Dit kost u 5 minuten extra, maar bespaart u tientallen euro’s.
 
Benieuwd welke aanbieder van parkeergelegenheid de beste is voor uw reis? Vergelijk ze via onderstaande button.
Parkeren Schiphol vergelijken

Parkeerkosten Schiphol omlaag?

Parkeerkosten op Schiphol zijn niet het enige criterium waar u rekening mee moet houden. Als u in 2015 het nieuws heeft gevolgd, dan heeft u een aantal aanbieders van parkeergelegenheid wellicht negatief in beeld gezien. Auto’s van klanten die helemaal niet veilig stonden geparkeerd, auto’s die werden gebruikt voor privédoeleinden (of in de slechtste gevallen zelfs joyriding).

Als u dat soort praktijken wilt voorkomen en zeker wilt weten dat uw auto veilig geparkeerd staat, dan bent u bij 247parkerenschiphol.nl aan het juiste adres. Alle aanbieders op onze site zijn namelijk uitvoerig gescreend. Zo weet u niet alleen zeker dat u de laagste prijs vindt, maar ook altijd een betrouwbare aanbieder! Dus wilt u de hoge parkeerkosten op Schiphol omzeilen? Vindt dan de goedkoopste aanbieder van parkeergelegenheid voor uw reis met onze prijsvergelijker.
 
 
Klanten vonden ons via: Kosten lang parkeren SchipholParkeren nabij Schiphol,Park sleep and fly Schiphol, Parkeerplaats Schiphol, Schiphol smartparking, Valet parking Schiphol vergelijken, Parkeertarieven Schiphol, Overdekt parkeren Schiphol en Cheap parking Schiphol.