Wat kost parkeren op Schiphol?

wat kost parkeren op schipholLogisch dat je jezelf afvraagt wat het nu kost om te parkeren op Schiphol. De tarieven voor parkeren op Schiphol hangen volledig af van jouw wensen. Wanneer je slechts voor een korte periode de auto wilt parkeren is het bijvoorbeeld prima om voor een onoverdekt parkeerterrein te kiezen. Bij langere afwezigheid is een parkeergarage natuurlijk wel fijner. Zo zijn er diverse opties tot parkeren. Hieronder beantwoorden wij de vraag: Wat kost parkeren op Schiphol? Zo behandelen we in het kort waarom je zou kiezen voor een bepaalde optie.

Lees verder voor meer tips om de juiste deal te vinden voor een voordelige parkeerplek op Schiphol.

Vind gemakkelijk de perfecte parkeerplek

Het vinden van de perfecte parkeerplek begint bij 247ParkerenSchiphol. In het volgende stuk leggen wij je uit hoe dit werkt. Wat kost parkeren op Schiphol? Dit wordt beïnvloed door verschillende factoren. De mogelijkheden zijn erg uiteenlopend. Er zijn onder andere de volgende parkeermogelijkheden op en rondom Schiphol:

  • Buiten parkeerterrein
  • Parkeergarage
  • Long term parking
  • Valet parking

De keuze voor het type parkeerservice bepaalt jouw prijs. Logischerwijs is het parkeren op een buiten terrein voordeliger dan een parkeergarage. Het voordeel van een parkeergarage is natuurlijk wel dat uw auto droog staat en je bijvoorbeeld van extra’s als elektrisch opladen en het wassen van de auto kan profiteren.
 
Wanneer je weet van welke parkeerservice je gebruik wilt maken kun je gaan reserveren. Voorafgaand kun je dan de prijsvergelijkingsmodule erbij pakken om de beste deal te vinden. Controleer natuurlijk de beschikbaarheid eerst. Bij diverse aanbieders kun je kiezen voor een transfer. Dit kan geregeld worden met een shuttleservice, ook kun je zelf de bus pakken vanaf de parkeerplaats.
Heb je een goeie deal gevonden? Lees verder, wij vertellen je hoe het werkt om een reservering te maken.

Hoe werkt het?

Op onze site kun je gemakkelijk de prijzen vergelijken voor het parkeren op en rondom Schiphol. Zo weet je dus exact waar je aan toe bent voor vertrek. Wat kost parkeren op Schiphol? Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Zo hoor je natuurlijk veel verhalen dat het erg duur kan zijn. Dit hoeft niet gezien het aantal aanbieders van parkeermogelijkheden. Elke aanbieder heeft een andere parkeerservice. Denk aan een overdekte parkeerplek of een luxere service zoals valet parking.
 
Wanneer je een mooie deal hebt gevonden in onze prijsvergelijkingsmodule kun je gemakkelijk reserveren. Hierna word je doorgelinkt naar de site van de aanbieder. Vervolgens geeft je exact aan wanneer je aankomt op de parking en wanneer je wilt vertrekken. Afhankelijk van de aanbieder selecteer je of je overdekt wil parkeren of niet. Heb je nu een auto hoger dan 2 meter? Dan is het verstandig om te kiezen voor onoverdekt parkeren. Kies je voor een parkeergarage? Vaak is er een bushalte direct bij de garage of wordt u door middel van een shuttle service naar de vertrekhal gebracht. Met de shuttle service bent u binnen 5 minuten al bij de terminal. Door gebruik te maken van deze parkeerservices kun je zorgeloos genieten van je vakantie. De auto staat netjes geparkeerd op een beveiligd terrein. Veel aanbieders hebben ook leuke extra’s. Heb je een hybride? Dan kan je auto tijdens je verblijf in het buitenland ook nog eens opgeladen worden. Of wat dacht je van een gewassen auto wanneer je terugkomt van vakantie? Dit kan allemaal geregeld worden.

Vergelijk de prijzen