Tarieven parkeren Schiphol

Wanneer je langere tijd naar het buitenland gaat of zelfs bij een weekendje weg kun je gemakkelijk parkeren bij Schiphol. Er zijn verschillende opties en dus ook verschillende tarieven parkeren Schiphol. De beste deal vind je door goed de prijzen te vergelijken. Op deze manier kun je gemakkelijk gunstige tarieven voor parkeren op Schiphol vinden. Er zijn tegenwoordig vele aanbieders rondom Schiphol. Zo kun je gebruik maken van overdekt parkeren, long term parking of bijvoorbeeld valet parking.

Lees meer over de tarieven parkeren Schiphol en hoe je gemakkelijk kunt reserveren.

Diverse parkeermogelijkheden

tarieven parkeren schiphol
Doordat er veel verschillende aanbieders zijn kun je kiezen uit diverse parkeermogelijkheden. De keuze voor een bepaalde mogelijkheid bepaalt grotendeels de tarieven voor parkeren op Schiphol. Door een goeie vergelijking te doen voordat je op reis gaat kun je een hoop geld besparen. In de vergelijkingsmodule kun je je keuze bepalen aan de hand van de prijs, transfertijd en de betreffende aanbieder. Deze transfertijd is van toepassing wanneer je bijvoorbeeld kiest voor long term parking. Hierin zijn verschillende mogelijkheden maar vaak is het zo dat je op een groot parkeerterrein of in een garage parkeert. Daarna kun je gebruik maken van de shuttleservice. De transfertijd wordt bepaald door de ligging van het parkeerterrein. Wanneer je een vroege vlucht hebt kun je ook gebruik maken van de Park Sleep and Fly service. Zo kun je voorafgaand van je vlucht overnachten bij één van de deelnemende hotels en laat je de auto gedurende je verblijf in het buitenland geparkeerd staan bij het hotel.

Hoe kun je reserveren?

Nadat je de tarieven parkeren Schiphol goed hebt vergeleken en een goeie deal hebt gevonden kun je een reservering maken. In onze vergelijkingsmodule klik je op “reserveren”. Hierna kun je alle opties die je wenst selecteren. Allereerst check je natuurlijk de reisdata. Hierna kun je kiezen of je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een overdekte parkeergarage of van de valet service. Tijdens jouw verblijf in het buitenland kan het servicepersoneel ervoor zorgen dat je auto netjes wordt schoongemaakt. Wanneer je terugkomt staat de auto weer helemaal schoon voor je klaar.
 
De tarieven voor parkeren op Schiphol hangen dus volledig af van jouw wensen en hoeven bepaald niet duur te zijn. Vergelijk de prijzen en vind de beste deal!